Buza Mária blogja

Buza Mária blogja

"24 órás szilvalekvár"

2016. szeptember 15. - GBMarcsi

  Itt a szilvaszezon. Készítsünk lekvárt! Ehhez a lekvárhoz adalékanyagokra nincs szükség. H o z z á v a l ó k : szilva, víz Elkészítés: A szilvát megmossuk, kimagozzuk. Fazékba tesszük, öntünk rá kevés vizet, hogy ne égjen le addig, míg nem ereszt levet. Lassú tűzön főzzük, néha megkeverjük. A…

Tovább

Gluténmentes kenyér

H o z z á v a l ó k : 500 g Schär Bread-Mix B liszt, 1 tk. só, 1 tasak élesztő, 1 ek. étolaj, 500 ml langyos víz, 1 ek. étolaj a kenéshez Elkészítés:  A lisztet, a sót, az élesztőt egy tálban kanállal összekeverjük. Hozzáadagoljuk a vizet és az étolajat. A tésztát összedolgozzuk, 20 percre…

Tovább
süti beállítások módosítása